Kantel je telefoon!

Wie we zijn.

Wij zijn esens design, kortweg esens. Een creatief bureau voor al uw vragen omtrent vormgeving, uitstraling en communicatie.
Onze kracht ligt in het vertalen van uw wensen tot de essentie.

Met een compact team werken wij aan alle facetten qua communicatie van uw bedrijf, merk, product of evenement. Samen brengen wij uw uitstraling naar een hoger niveau wat gegarandeert zorgt voor uw optimale groei.

Naast het complete pakket kunt u bij ons ook terecht voor ‘losse’ middelen. Wij ontwikkelen uw nieuwe logo, huisstijl, website, advertentie, visitekaartje, flyer, leaflet, folder, brochure, nieuwsbrief, jaarverslag, magazine, jubileumboek, mailing, roll-up banner, affiche, marketing- of communicatieplan, webshop. Een restyling kan ook.

Wij creëren producten en middelen waar u trots op bent.

Briefing en begrotingWij bespreken de zaken graag kort maar krachtig. Na een inventarisatie komen we met de beste oplossing binnen het gestelde budget. Wij werken met overzichtelijke begrotingen en offertes, een heldere planning en korte, directe communicatie. Wij zijn flexibel en kunnen, indien nodig snel aan de slag.

Concept en ontwerpNa een boeiend creatief proces komen wij met meerdere voorstellen. Deze conceptvoorstellen worden gepresenteerd en besproken. De op- en aanmerkingen worden daarna verwerkt in het ontwerp. Dit uitgewerkt ontwerp wordt weer gepresenteerd en besproken. Net zolang, of zo kort als nodig is.

ProductieZodra de grote lijnen akkoord zijn starten we met de opmaak van de definitieve bestanden en/of de implementatie van de website. Wij hanteren een strikt controlesysteem qua inhoud en technische eigenschappen. Hierdoor bent u verzekerd van producten met een hoge kwaliteit.

Onze ervaring is dat wij van begin af aan de juiste snaar raken en het creatieve proces zodoende uitermate efficiënt verloopt.

Wij werken sinds 2001 aan uitdagende opdrachten voor een grote groep opdrachtgevers.