Kantel je telefoon!

Website ontwikkelen

Website ontwikkelen

Wij zijn specialisten in het ontwikkelen van een website. Velen klanten zijn door ons geholpen met het ontwerpen en bouwen van een goed werkende en mooie website. Alles wordt in eigen huis gedaan vanaf het ontwerp tot aan het bouwen van de website. Maar ook regelen wij uw domeinnaam en/of hosting met bijbehorende emailadressen.

Altijd tevreden
Al komt het ons niet vaak voor, maar het kan zijn dat bij onze concept voorstellen het niet helemaal naar wens is. Geen probleem, in goed overleg zullen we het ontwerp aanpassen naar uw wens. Wij zijn er om voor u een juist ontwerp te maken wat bij u past. Elke klant is anders en daar passen wij ons op aan. De klant is koning.

Responsive design
Een website wordt in deze tijd heel vaak via een mobiel of tablet bekeken. Een website kan dan niet goed leesbaar overkomen of de navigatie in de website is niet optimaal. Een website met een responsive design doet dat wel. Ongeacht op welke mobiel, tablet of pc de website wordt bekeken zal het goed te lezen zijn en kan de bezoeker goed door de site navigeren.