• productie
  • ontwerp
  • concept

Website ontwikkelen

Wij zijn specialisten in het ontwikkelen van een website. Velen klanten zijn door ons geholpen met het ontwerpen en bouwen van een goed werkende en mooie website. Alles wordt in eigen huis gedaan vanaf het ontwerp tot aan het bouwen van de website. Maar ook regelen wij uw domeinnaam en/of hosting met bijbehorende emailadressen.

Altijd tevreden
Al komt het ons niet vaak voor, maar het kan zijn dat bij onze concept voorstellen het niet helemaal naar wens is. Geen probleem, in goed overleg zullen we het ontwerp aanpassen naar uw wens. Wij zijn er om voor u een juist ontwerp te maken wat bij u past. Elke klant is anders en daar passen wij ons op aan. De klant is koning.

Responsive design
Een website wordt in deze tijd heel vaak via een mobiel of tablet bekeken. Een website kan dan niet goed leesbaar overkomen of de navigatie in de website is niet optimaal. Een website met een responsive design doet dat wel. Ongeacht op welke mobiel, tablet of pc de website wordt bekeken zal het goed te lezen zijn en kan de bezoeker goed door de site navigeren.

 

 

grafisch reclamebureau Rotterdam, logo designer

 

Website met een CMS Systeem
De afkorting van een CMS systeem is "content manegement systeem". Dat houdt in dat je op elk moment van de dag waar dan ook je website kan aanpassen, er is alleen internet nodig en een computer. Zo kunt u afbeeldingen wijzigen en tekst aanpassen op de momenten wanneer dat nodig is.

SEO voor meer bezoekers
U website moet wel gevonden worden in de zoekmachines zoals Google maar ook Bing. Daar kunnen wij u bij helpen. Door uw website slim in te stellen aan de hand van richtlijnen van Google zal u website hoger in de zoekresultaten komen. En dat is wat we allemaal willen, zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komen.

Afspraak
Bent u geïnteresseerd? Dan maken wij graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. 

Alvast voorbeelden bekijken 
Website voorbeelden

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u ons mailen of direct contact met ons opnemen via 010 476 80 08.