Overzichtelijke webshop
gericht op conversie

Voor ATS Rijplaten

>>Website
>>Webshop
>>SEA

ATS rijplaten is dé specialist op het gebied van kunststof rijplaten, stalen rijplaten en stempelplaten. Met een overzichtelijk webshop gepaard met een Google Ads campagne heeft ATS Rijplaten meer dan 60 extra meetbare aanvragen per maand en een vertoningspercentage van 75% op positie 1 op Google.

Een nieuwe visuele identiteit, webshop en SEA Campagne

Voor ATS Rijplaten hebben wij een compleet nieuwe visuele identiteit ontworpen en doorgevoerd in verschillende items zoals briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, brochures, folders en signing voor op het terrein.

Daarnaast wou ATS zich richten op meer verkoop kanalen dan alleen de ouderwetse mail en telefoontjes. En hebben we geholpen dit op te zetten met een volledige webshop waar klanten direct kunnen betalen, of offertes kunnen opvragen. Inclusief belastingregels, verzendkosten per provincie en klantenaccounts.

Met een goed ingestelde Ads campagne zorgen we voor veel verkeer naar de site en ATS Rijplaten is ondertussen een grote speler in Nederland, België en nu ook Duitsland geworden.

Development website ATS Rijplaten homepagina

Vernieuwde Statamic site met 3D configurator en koppeling naar webshop

Onlangs hebben wij de gehele website van ATS omgebouwd naar ons gebruiksvriendelijke CMS naar keuze. Hierdoor hebben wij het aanbod uit de shop nog overzichtelijker kunnen tonen inclusief handige filters.

Door de update naar Statamic is de site weer helemaal up to date en draait hij op de laatste PHP versie, waardoor de site veilig en toekomstbestendig blijft. Door gebruik te maken van afbeelding optimalisatie en kleine bestanden is de website ook nog eens erg snel.

Daarnaast hebben wij een volledige 3D configurator ontwikkeld waar alle rijplaten van ATS in te zien zijn als 3D model. Op deze manier krijgen klanten een goed beeld hoe de platen er uit zien voordat zij over gaan op aankoop.

Naast dat het betrokkenheidspercentage van de website na lancering aardig is gestegen, maar met een gemiddeld aantal van 60 meetbare aanvragen per maand is het aantal directe aanvragen ook sterk omhoog gegaan. Met een stabiel conversiepercentage van gemiddeld 5% over 2023 via Google Ads is ATS Rijplaten inmiddels een van de grootste spelers van het land geworden. En niet alleen in Nederland is ATS te vinden. Met een vertoningspercentage van ruim 75% in België en Duitsland is ATS hier ook steeds meer vooruit aan het lopen op de concurrentie.

Uitgebreide SEA en SEO campagnes

Door onze SEA- en SEO-campagnes zorgen we ervoor dat ATS Rijplaten altijd bovenaan de zoekresultaten in Google verschijnt wanneer iemand zoekt naar kunststof- of stalen rijplaten en stempelplaten. De concurrentie in deze markt zit niet stil, waardoor het belangrijk is om de campagne voortdurend te optimaliseren op basis van vergaarde data.

We verzamelen voortdurend waardevolle data, waardoor we het ruime aantal aan verschillende advertenties kunnen optimaliseren voor de doelgroep en het advertentiebudget zo optimaal mogelijk inzetten om bijvoorbeeld bij de juiste mensen op de juiste tijdstippen en locaties bovenaan in Google te verschijnen. Hierdoor wordt het budget efficiënt besteed en worden onnodige kosten vermeden.

Succes hangt af van het direct reageren op marktontwikkelingen, zoals het benadrukken van het aanbod van stalen rijplaten wanneer concurrenten deze niet hebben. Nieuwe producten moeten onmiddellijk worden gepromoot, zowel voor nieuwe als terugkerende klanten.

Lees meer over deze SEA campagne.

Google Ads Campagne  ATs Rijplaten (Shopping)

Meer Succesverhalen

Huis in het Veld

Huis in het Veld

Met trots hebben we voor BEMOG een krachtige huisstijl gecreërd die stoere moderniteit en historische charme combineert voor het 'Huis in het Veld' project.

Communicatiemiddelen
Website
Juistwonen

Juistwonen

Dankzij de nieuwe website met makelaarskoppeling heeft Juistwonen meer controle en minder handmatig werk.

Website
API Koppeling
Automatisering
Willems

Willems

Hoewel een nieuwe huisstijl niet specifiek gevraagd was hebben we dit wel meteen meegenomen in onze voorstellen. Dit viel goed en is daarna dus verder uitgewerkt tot een compleet nieuwe huisstijl en website.

Visuele identiteit
Website
Fotografie
4CleverDental

4CleverDental

Een op maat gemaakte webshop voor 4CleverDental, gespecialiseerd in luxe, innovatieve instrumenten voor dentale professionals.

Webshop
Website