Scoren op Social Media

Social media is tegenwoordig onmisbaar voor elke organisatie. Met Social Media communiceer je direct met je doelgroep, vergroot je de merkbekendheid en kun je interactie van jouw potentiële klanten stimuleren. Met de juiste aanpak kunnen sociale mediakanalen je helpen om je bedrijf snel en effectief te laten groeien.

Ontdek hoe wij met onze Social Media campagnes jouw online aanwezigheid naar een next level brengen.

Val op met jouw social media accounts

Wanneer wij het social media beheer van jouw organisatie overnemen, zorgen we ervoor dat de content perfect aansluit bij jouw doelgroep. Het is essentieel om de huidige trends te volgen en toe te passen op al je social media accounts. Hierdoor vergroot je zichtbaarheid en betrokkenheid bij je (potentiële) klanten. Je social media accounts zullen geleidelijk hoger in het algoritme van het platform stijgen, waardoor je vaker op de feed van gebruikers verschijnt en meer volgers en klanten via sociale media kunt aantrekken.

Het maken van doeltreffende social media posts

Jouw succesverhaal op social media valt of staat met het maken van de juiste posts. Hiervoor zijn een aantal punten van belang:


Social Media Trend Analyse

Social media trends veranderen voortdurend. Wij volgen deze trends nauwgezet via ons social media dashboard, waarmee we precies kunnen zien welke onderwerpen in jouw branche trending zijn. Hier spelen we met toekomstige posts op in. Op deze manier trekken we meer kijkers en vergroten we de betrokkenheid van gebruikers op het social media platform.

Optimaliseren van hashtags

De nieuwe generatie gebruikt niet alleen Google om te zoeken naar gewenste onderwerpen. Dit gaat tegenwoordig ook via Social Media. Hier komt het belang van hashtags om de hoek kijken.

Hashtags zijn cruciaal voor het vergroten van de zichtbaarheid van je berichten op sociale media. Ze helpen gebruikers relevante content te vinden wanneer ze naar specifieke onderwerpen zoeken. Door relevante hashtags aan je berichten toe te voegen, vergroot je de kans dat ze ontdekt worden door geïnteresseerde gebruikers. Wij zorgen ervoor dat jouw berichten worden voorzien van trendgerichte hashtags die perfect aansluiten bij de content.

Optimaliseren van captions

Social media platforms indexeren tekstuele content, inclusief captions. Door relevante keywords op te nemen in je captions, vergroot je de kans dat je content wordt gevonden door mensen die zoeken naar specifieke onderwerpen. Wij creëren de beste captions die passen bij de huidige trends en die passen bij je content.

Het bepalen van de juiste momenten om te posten

De optimale tijd voor het delen van berichten varieert per platform en per branche. Via ons social media dashboard voeren we analyses uit om op de beste momenten per platform te posten en zo de zichtbaarheid van berichten te maximaliseren.

Het analyseren van de prestaties

Maandelijks voeren we een uitgebreide analyse uit van de prestaties van jouw organisatie op social media. Hierin nemen we onder andere jouw positie ten opzichte van concurrenten, het aantal impressies (mensen die de berichten hebben gezien), conversies (gewenste acties op jouw website) en het betrokkenheidspercentage (hoeveelheid interactie van de doelgroep) mee. Deze analyse helpt ons om samen te ontdekken welke content het beste aansluit bij jouw doelgroep, waardoor we jouw campagnes in de toekomst nog effectiever kunnen maken.

Adverteren op social media

Als je jouw naamsbekendheid nog sneller wilt vergroten, is adverteren een krachtige strategie. Door advertenties te plaatsen in de feeds van mensen die je nog niet volgen of kennen, kunnen ze bijdragen aan het vergroten van je bekendheid, het genereren van leads en het stimuleren van verkopen. Met geavanceerde targetingopties richten we de advertenties specifiek op demografische groepen, interesses, gedrag en locaties, waardoor we de juiste mensen bereiken.